Skip to main content
E-learning: Ambulanceassistent

Velkommen til vores store e-learningsunivers for den kommende ambulanceassistent. Her på siden kan du læse mere om eksamen samt se alt vores indhold, som er gratis.

Indledning og eksamensbeskrivelse

Assistentprøven består af 2 prøver; en teoretisk i skoleregi og en praktisk kørselspraktik med en supervisor.

De har forskellige fokusområder, hvor den teoretiske prøve generelt har fokus på anatomi, fysiologi, baggrund for behandling og nogle specifikke behandlings-procedurer, man som assistent deltager i, på lige fod med sin behandler/paramediciner (f.eks. hjertestop).

Den praktiske prøve er snarere en godkendelse end en prøve, hvor man rent praktisk skal vise, at man har styr på sin rolle i arbejde, og praktisk set kan fungere som en 2. mand på ambulancen.

Indholdet af modulet her giver den fornødne teoretiske viden til at kunne bestå assistentprøven på skolen og forbereder brugeren på nogle bestemte elementer, der giver et forspring til den praktiske kørsel.

Modulet giver langt mest til den teoretiske prøve på skolen, men sætter også særligt fokus på nogle bestemte ting, der har stor praktisk værdi (f.eks. hygiejne eller hjertestop).

Det vil dog sandsynligvis være nødvendigt at sætte sig ind egen virksomheds driftstander for nogle ting, da den praktiske vurdering varierer fra virksomhed til virksomhed og fra region til region.

Modulet giver dig den fornødne viden omkring de ting, der er generelle for alle virksomheder og alle regioner.

Vores andre e-learningskurser

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.