Skip to main content
E-learning: Behandler

Velkommen til vores store e-learnings univers for ambulancebehandleren. Her på siden kan du blive klogere på uddannelsen og eksamen samt se alt det indhold, som du kan tilgå i vores e-learnings kursus. Alt indhold er gratis.

Om uddannelsen

Uddannelsens formål er, at man efter uddannelsen kan fungere aktivt som ambulancebehandler. Uddannelsen bidrager langt hen af vejen med det teoretiske aspekt af at kunne fungere som behandler, mens det praktiske kræver ambulanceerfaring.

Inden selve behandleruddannelsen er det derfor et krav, at man har haft minimum et par års erfaring i ambulancedriften. Det er individuelt, hvornår man er klar til at uddanne sig fra assistent til behandler.

Vi mener her på siden, at man udvikler sig i takt med opgaven. Det er godt at blive udfordret lidt hele tiden, og hvis man som assistent når et punkt, hvor man ikke længere føler sig udfordret, bør man overveje at tage skridtet videre.

Om eksamen

Eksamen afvikles på en enkelt dag, og afholdes som en ”Objective Structured Clinical Examination (OSCE)”. Eksamen består af en række stationer (16), hvor man, både mundtligt, skriftligt og praktisk, skal demonstrere, at man har opnået de målbeskrevne kompetencer.

Mere konkret består eksamen af stationer/stande, hvor man møder en ukendt situation, lidende patient, en problemstilling eller andet. Her skal man vise, at man har tillært sig viden, tilfredsstillende kommunikative færdigheder, problemløsningsevner samt procedurer og etiske problematikker.

En del af 16 situationer er en case med en patient, andre kan være en problematik, du skal tage stilling til, eller en færdighed du skal vise, du kan administrere.

Oversigt over alle emner


Mål og indhold

Hjertestop

Farmakologi

Algoritmer

Hjertesygdomme

Luftvejslidelser og håndtering af øvre luftveje

Akut psykiatri

Allergi og allergiske reaktioner

Centralnervesystemet

Forgiftninger

Fødsler og obstetrik

Det akut syge barn

Kirurgiske sygdomme

Diabetes

Patientrettigheder og patientsikkerhed

Akkreditering og dokumentation

Hypotermi

Ambulanceleder

Medikamenter

 

Vores andre e-learningskurser

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.