Skip to main content
E-learning: EKG-kursus - fra start til slut

Velkommen til vores e-learningsunivers, hvor du kan lære mere om EKG. Alt indhold er gratis.

Online EKG-kursus

Som du naturligvis er bekendt med, er det elektricitet, der får hjertet til at slå. Det er den elektriske aktivitet, der bestemmer hvornår og på sin vis også hvor, hjertet trækker sig sammen. Det er i sig selv ret fantastisk, og det gør det muligt for os ved hjælp af teknologi at måle på hjertets aktivitet og dermed spotte hjerteproblemer. Det gør det også muligt for os umiddelbart at vurdere hjertets placering og tilstand, idet kloge mennesker har kortlagt hjertets naturlige elektriske bane.

Vi kan dermed måle, hvornår hjertets naturlige bane ikke følges, og når den gør, kan vi se, hvordan hjertet ligger placeret i kroppen, hvilken retning det peger, og om nogle dele af hjertet er uhensigtsmæssigt forstørret.

Det er rigtig meget information, man kan få ud fra et lille hjertekardiogram, og mange typer af information, der kan sættes i sammenhæng med forskellige problematikker, vi møder i hverdagen som ambulanceredder. Det er dog kun en lille del af EKG-tydningen, som vi reelt set bruger i ambulancejobbet. Vi vil i denne guide give dig redskaberne du har brug for – og lidt til.

Vi kommer omkring de nødvendige aspekter af EKG for ambulancereddere. Uanset hvor god du er til EKG lige nu, vil du efter at have læst vores indhold, kunne forstå sammenhængen mellem EKG, hjertets udseende, placering og elektriske aktivitet. Du vil kunne spotte hjertesygdomme, og du vil kunne gøre dette overraskende let.

Vores andre e-learningskurser

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.