Skip to main content
Coronatest

Event Medical Services tilbyder kviktest og PCR-test til bl.a. virksomheder, sundhedspersonale og plejehjemsbeboere i hele Danmark.

Kontakt os i dag og få et tilbud til jeres virksomhed.

Event Medical Services kan tilbyde Kviktest til alle situationer

Kviktest til alle situationer

Det kan f.eks. få store økonomiske konsekvenser, hvis en virksomhed er nødsaget til at sende medarbejdere hjem på grund af smitte med covid-19.

Event Medical Services kan tilbyde hurtigtest som et supplement til de offentlige testtilbud. Med disse hurtigtest har jeres medarbejdere et svar indenfor 15 min og kan derfor hurtigt fortsætte deres dag uden bekymringer.

En kviktest er dog ikke helt præcis som en PCR-test, men der er eksempler på folk, som bliver konstateret positive via en kviktest - selvom de ingen symptomer har haft.

Læs mere om kviktesten vi benytter længere nede på siden, eller kontakt os i dag og hør mere om jeres muligheder for kviktest.

Bliv klogere på den Covid-19 test, vi bruger

Om kviktesten (antigentest)

SARS-CoV-2 antigentesten, som vi benytter hos Event Medical Services, måler virusproteiner i en podning fra næse/svælg. Kviktesten måler typisk, om der er SARS-CoV-2 nucleoproteiner eller spike glycoproteiner i podningsprøven.

Kviktesten tager kun 15 minutter, og man får efterfølgende svaret på SMS. Testresultatet bliver herefter overført til sundhed.dk.

En hurtigtest er ikke lige så nøjatig som en PCR-test, men bidrager stadig til at fange smittede, der ingen symptomer har eller ikke har fået symptomer på covid-19 endnu.

Event Medical Services tilbyder også PCR-test til jeres virksomhed

Om PCR-testen

Hvis I har behov for at fremvise en negativ covid-19 test i forbindelse med f.eks. virksomhedsrejser, tilbyder vi PCR-test med svar inden for enten 1-3 timer eller 24 timer.

PCR-testen er en podning i svælget og udføres nemt og hurtigt fra vores mobile testvogn. Resultatet vil blive vist på sundhed.dk.

Kontakt os i dag og få et tilbud på PCR-test til jeres virksomhed.

Her kan du læse de mest stillede spørgsmål om corona test

Oftest stillede spørgsmål om coronatest

Hvad skal medbringes til testen?

Man skal være iført mundbind, og så skal man huske ID, fx sygesikringskort eller kørekort.

Hvordan foregår kviktesten?

Du skal være iført mundbind og kunne fremvise ID (f.eks. kørekort eller pas). Derudover er det en god idé at medbringe en smartphone, da du får tilsendt link til resultatet på SMS. Testen foregår ved, at man bliver podet i de to yderste cm af næseboret. Alle positive svar blive indberettet til din arbejdsplads.

Hvordan foregår PCR-testen?

Du skal være iført mundbind og kunne fremvise ID (f.eks. kørekort eller pas). Derudover er det en god idé at medbringe en smartphone, da du får tilsendt link til resultatet på SMS. PCR-testen er en podning i svælget og udføres hurtigt og enkelt.

Hvad sker der, hvis man bliver testet positiv?

Hvis du bliver testet positiv, får du en SMS med svaret. Din arbejdsplads får ligeledes besked. Svaret kommer efterfølgende til at fremgå på sundhed.dk

Kan man se svaret på sundhed.dk?

Ja, du kan se svaret på sundhed.dk.

Hvad sker der med mine data?

Når vi poder jer på arbejdspladsen, giver I os automatisk lov til, at vi må viderebringe følgende data til sundhedsmyndighederne samt til arbejdsgiveren: Dit navn, CPR-nr, dit telefonnummer, teststed og tidspunkt samt testresultatet. Event Medical Services indsamler og behandler personoplysninger i overensstemmelse med reglerne i Databeskyttelsesforordningen og Databeskyttelsesloven.

Få et tilbud på coronatest til jeres virksomhed

Vi hjælper jer med covid-19 test

Lad Event Medical Services bistå med kviktest og PCR-test, så I kan føle jer trygge og holde virksomheden i gang.

Vi kommer ud til jeres arbejdsplads med vores mobile testenhed og stiller med sundhedsfagligt personale, der arbejder under lægeligt tilsyn. Vi kan også lave en aftale, hvor vi kommer ud til jer med faste mellerum. Mulighederne er mange.

Kontakt os i dag og få et forpligtende tilbud på coronatest til jeres virksomhed.

Få et tilbud

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.