Skip to main content
Motorsport

Event Medical Services er specialister inden for præhospitalt beredskab til store sportsarrangementer, og vi står klar til at assistere ved alle typer motorsport-events.

Vi hjælper jer til jeres motorsport event

Vi hjælper til jeres motorsport-event

Når man er arrangør af motorsport, er der forskellige krav til det sundhedsfaglige beredskab, som man skal overholde. Ved offentlige løb skal der f.eks. være en læge og en ambulance tilstede.

Hos Event Medical Services er vi specialiserede inden for præhospitalt beredskab, og med vores erfarne sundhedspersonale, avancerede og omfattende ambulanceberedskab kan vi opfylde de gældende krav og sikre en tryg og sikker oplevelse for alle involverede parter. 

Kontakt os i dag og hør om jeres muligheder for et sundhedsfagligt beredskab til jeres motorsport-event.

Ambulanceberedskab ved UEFA kampe

Krav til sundhedsfagligt beredskab

"Bekendtgørelse om afholdelse af motorløb på bane" stiller konkrete krav til det sundhedsfaglige beredskab under motorsportløb på baner. Kravene inkluderer blandt andet:

  • Tilstedeværelse af læge
  • Tilstedeværelse af ambulance og ambulancemandskab
  • Lægen og ambulancemandskabet skal før løbets afholdelse være bekendt med regionens visitationsretningslinjer og have aftalt det nærmere samarbejde med regionens præhospitale leder
Sundhedsfagligt personale ved motorsport events

Sundhedsfagligt personale

Det sundhedsfaglige personale hos Event Medical Services er højt kvalificeret og er klar til at yde sundhedsfaglig assistance under et motorsport-event.

Vores team består af erfarne læger, paramedicinere og behandlere, der alle har de rette autorisationer. De har den nødvendige ekspertise og erfaring til at håndtere forskellige typer skader og nødsituationer, der kan opstå under et motorsport-event.

Event Medical Services kan tilbyde et ambulanceberedskab til dit motorsportevent

Ambulanceberedskab

Vores ambulanceberedskab lever op til alle gældende bekendtgørelser, og vores ambulancer er udstyret med moderne moniteringsudstyr på samme avancerede niveau som regionale ambulancer.

Vi overholder lovgivningen om bemanding af ambulancerne, og vores dedikerede sundhedspersonale er altid klar til at sikre, at patienterne får en tryg og sikker oplevelse hos os, hvis uheldet skulle være ude.

Vores ambulanceberedskab er fuldt rustet til at håndtere enhver nødsituation og sikre hurtig og effektiv behandling på stedet eller under transporten til nærmeste hospital.

Få en skræddersyet løsning

Når I vælger Event Medical Services som jeres leverandør af præhospitalt beredskab til motorsport, er jeres tilfredshed med vores service vores vigtigste mål.

Vi lytter nøje til jeres ønsker og behov og sammensætter den perfekte løsning, der sikrer optimal sikkerhed for jeres arrangement.

Uanset om det er en stor eller lille motorsportbegivenhed, vil alle patienter modtage en professionel og tryg oplevelse hos os. Vi er dedikerede til at levere den bedst mulige service til jer.

Få et tilbud i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.