Skip to main content
Ambulancer doneret til Ukraine

Vi har sammen med komiteen Danes for Ukrainian Independence doneret i alt tre ambulancer til krigen i Ukraine.

Et stærkt samarbejde

I starten af april 2022 blev vi hos Event Medical Services kontaktet af komiteen Danes for Ukrainian Independence. Danes for Ukrainian Independence ledte nemlig efter en ambulance til krigen i Ukraine.

Ambulancen skulle sendes ned til et team af amerikanske læger og paramedicinere, der manglede en ambulance til at transportere sårede og tilskadekommende børn i sikkerhed. Ligeledes skulle ambulancen varetage intensiv transport fra felthospitaler med få ressourcer til hospitaler i Polen med flere ressourcer.

Event Medical Services og Danes for Ukrainian Independence indgik aftalen, at Danes for Ukrainian Independence kunne købe en ambulance for et mindre beløb, og at Event Medical Services donerede udstyr og medicoteknisk udstyr til ambulancen.

Vores samarbejde med Danes for Ukrainian Independence har betydet, at vi siden april 2022 nu har doneret tre ambulancer til Ukraine.

Den første ambulance

Udover det udstyr, som vi hos Event Medical Services donerede, indsamlede vi sammen med komiteen "Danes for Ukrainian Independence" ekstra midler og materiel. Det resulterede i, at vi kunne donere en fuldt udstyret ambulance med en betydelig mængde ekstra relevant medicinsk udstyr.

Ambulancen indeholdt bl.a.

Zoll defibrillator   Laerdal elektrisk sug   Medicinsk ilt/oxygen   Manuelt håndsug   Ferno båre   Spineboard   Olaes traumeforbindinger   Scoopboard   500+ Perifere venekatetre   Tourniquet (CAT)   Intubationsudstyr   Tungeholder (OPA)   Sårbehandling   Forbindingsmateriel   Brandsårsbehandling   Moniteringsudstyr   Nasal airways (NPA)   Infusionssæt   Transfusionssæt   Vakuummaddras  

ambulancer doneret til Ukraine

Den anden ambulance

Det stærke samarbejde med komiteen Danes for Ukrainain Independence resulterede i, at vi lørdag den 17. september 2022 fik sendt endnu en fuldt udstyret ambulance til krigen i Ukraine.

Vores ukrainske kontaktperson og vores partnere hos komiteen Danes for Ukrainian Independence var mødt op på vores station i Køge for at hente ambulancen.

Tredje ambulance

Den tredje ambulance

Den 9. september 2023 sendte vi vores tredje fuldt udstyrede ambulance afsted til Ukraine, som denne gang også indeholdt en iltgenerator og antibiotika.

Ambulancen skulle bruges til at transportere syge og sårede børn fra felthospitaler ind til hospitaler i sikkerhed fra frontlinjen. Derfor havde forskellige organisationer også bidraget med donationer af håndbolde, fodbolde og spil, som børn og barnlige sjæle kunne få glæde af.

Jeanette Brix

Danes for Ukrainian Independence

Komiteen “Danes for Ukrainian Independence” vil på det varmeste gerne takke for samarbejdet med Event Medical Services ifb invasionen i Ukraine.

Efter at vi i komiteen havde modtaget en henvendelse i komiteen omkring hjælp til et hold internationale læger og postet denne eftersøgning via vor platform på de sociale medier, var Event Medical de første til at melde sig i forhold til donation af fuldt udstyret ambulance. (....)

Vi i ”Danes for Ukrainian Independence” kan ikke takke Mikkel og Mark nok for deres professionalisme, vilje, dedikation og hjælp til at gøre verden et bedre sted og håber at det gode samarbejde fortsætter.

 

- Jeanette Brix (Talskvinde)

 

 

 

 

 

 

Vores ukrainske kontaktperson Anton Podilchak

Udtalelse fra vores ukrainske kontakt

As of today the plan is that 4 teams of two paramedics will locate in Kyiv region and should provide emergency evacuations between frontline cities to the key hospitals in Kyiv, or transfer stabilized patients from Kyiv region to west of Ukraine or abroad. (...) After we checked all you’ve packed in, we were a bit shocked, that is the most perfectly prepared “ambulance” for Ukrainian rescue we’ve seen so far!

 

- Anton Podilchak

Andre har også hjulpet til!

At løfte et projekt af dette format sker ikke uden hjælp! 

Vi vil gerne rette en stor tak til alle dem, som har hjulpet med at få dette projekt til at blive en succes. Et par af dem som har trådt til er bl.a.

Erstrup Teknik

Erstrup Teknik er vores foretrukne samarbejdspartner omkring service og reparationer af vores ambulancer.

Erstrup Teknik har sponseret servicetimer og materiel, så ambulancerne var i bedst mulig stand.

Secma

Secma har sponseret forskelligt medicoteknisk udstyr til ambulancen.

Vi er rigtigt glade for det samarbejde, faglig sparring og den velvilje Secma har udvist omkring vores projekt med ambulancen.

Hjertevagt

Hjertevagt har sponseret stødpads til den Zoll Pro defibrillator, vi hos Event Medical Services har sponseret. 

Hjertevagt kunne på få dage levere rigeligt med stødpads, som nu er sendt med til frontlinjen.

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.