Skip to main content
Jettes havekoncerter for anbragte unge og børn

Det handler om børnene

En dag i april 2022 blev vi hos Event Medical Services kontaktet af ildsjælen Jette Hill Ludvigsen. Jette har i flere år været arrangør af betalende havekoncerter, som er blevet holdt i hendes egen private baghave i Vanløse. Til disse havekoncerter samlede Jette bl.a. ind til Børns Vilkår og Børnehjælpsdagen.

Jette havde altid haft en drøm om at kunne samle nok penge ind, så hun kunne invitere anbragte unge og børn til havekoncerter i haven i Vanløse. Jette er selv plejemor til fire piger og havde derfor et ønske om at gøre en forskel for børn, der bor på børnhjem og som ikke får så mange oplevelser. Det lykkeds at få samlet nok penge ind via private fonde til at få afviklet havekoncerterne - og hos Event Medical Services sagde vi selvfølgelig ja, da vi blev spurgt, om vi ville være frivllige til havekoncerterne og stille med en ambulance lørdag den 21. maj 2022.

En magisk weekend

300-400 anbragte unge og børn fik en kæmpe oplevelse, da flere af deres idoler optrædte til Jettes havekoncerter. Lørdag var det Artigeardit, ICEKIID, Jimilian og Togo, der optrådte for de større børn og unge, og om søndagen kunne de mindste opleve Dissing og Las spille.

Udover at børnene kunne opleve god musik henover weekenden, stod Event Medical Services selvfølgelig også klar at fremvise ambulancen, så børnene kunne se, hvordan ambulancen så ud indvendigt.

Vi er hos Event Medical Services glade for, at vi har fået lov til at støtte op om det gode formål og give alle børnene en oplevelse, som de forhåbentligt sent vil glemme.

Udtalelse fra arrangøren af Jettes havefest

Udtalelse fra arrangøren

Ingen tvivl om at jeres ambulance/udrykningskøretøj var et KÆMPE trækplaster. 1000 tak for jeres interesse for at være med til at gøre forskel for mange børn med en udfordret barndom, det er super dejligt med jeres opbakning.

 

- Jette Hill Ludvigsen

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.