Skip to main content
E-learning

Vi har i denne e-learning sektion samlet relevant undervisningsmateriale for forskellige sundhedsfaglige kurser og uddannelser. 

Event Medical Services tilbyder nødbehandlerkursus

Online uddannelse til dig

Uanset om du stiler efter at blive nødbehandler, ambulanceassistent, ambulancebehandler eller andet sundhedsfagligt personale, kan vores e-learningskurser hjælpe med specifikke fag og emner.

Enkelte e-learningskurser er forbeholdt kursister på f.eks. vores nødbehandlerkursus, men de andre er åbne/gratis. Tusinde tak til holdet bag det gamle Ambulancevejen.dk som har stillet materiale til rådighed.

Hvis du går og drømmer om en karrierre indenfor ambulancetjenesten, så tag et kig på RedderKlar.dk - her kan du få hjælp og vejledning af dygtige reddere, som står klar til at coache dig i forberedelserne.

Vores e-learning kurser

EKG-kursus

Vi dækker de nødvendige aspekter af EKG for ambulancereddere, herunder forbindelsen mellem EKG, hjertets udseende, placering og elektriske aktivitet.

Ambulance-elev

Kurset er til dig, som er nyopstartet ambulance-elev. Kurset har bl.a. emner som anatomi, fysiologi og ambulancens udstyr.

Ambulanceassistent

Dette kursus forbereder dig som ambulanceelev til den forestående assistenteksamen og kørselspraktik.

Ambulancebehandler

Hvis du er interesseret i at blive ambulancebehandler, indeholder dette kursus emner som anatomi, farmakologi og sygdomslære.

Kundensupport

(+45) 70 405 110

Bei Fragen wenden Sie sich gerne an unseren Support.

Öffnungszeiten

Montag - Freitag 08.00 - 17.00
Samstag 09.00 - 15.00
Sonntag Geschlossen

24-stunden service

Wir stehen jederzeit bereit zu helfen.