Skip to main content
Sundhedsfagligt beredskab ved mine- og ammunitionsrydning

Event Medical Services er specialister inden for præhospitalt beredskab, og vi kan stille med autoriserede sundhedsfaglige, relevant medicin og opdateret udstyr ved mine- og ammunitionsrydning.

Vi er en fleksibel samarbejdspartner, når I skal bruge præhospitale ydelser i kommunerne eller regionerne.

Præhospital ekspertise på sidelinjen

Når det kommer til mine- og ammunitionsrydning, er sikkerhed og ekspertise altafgørende. Event Medical Services er stolte af at være førende specialister inden for præhospitalt beredskab, og vi tilbyder komplette præhospitale ydelser ved disse potentielt farlige operationer.

Med vores autoriserede sundhedsfaglige, relevante medicin og opdaterede udstyr kan vi sikrer trygge arbejdsomgivelser for alle involverede.

Kontakt Event Medical Services i dag og hør mere om jeres muligheder for præhospitale ydelse ved mine- og ammunitionsrydning. 

Sundhedsfagligt tilsyn

Autoriserede sundhedsfaglige

Ved mine- og ammunitionsrydning er det vigtigt at have autoriserede sundhedsfaglige med den nødvendige ekspertise til at håndtere eventuelle nødsituationer.

Vores team af læger, sygeplejersker og paramedicinere er trænet til at reagere hurtigt og effektivt i presserende situationer.

Ønsker du at høre mere?

Hvis I har behov for professionelle præhospitale ydelser ved mine- og ammunitionsrydning, er Event Medical Services her for at hjælpe.

Kontakt os i dag for at drøfte jeres specifikke behov, og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til jer.

Udfyld vores kontaktformular, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.