Skip to main content
Maritime sundhedsydelser

Event Medical Services tilbyder sundhedsydelser til maritim- og offshore industrien samt søfolk, der rejser gennem dansk farvand. Så kan jeres ansatte om bord altid kan føle sig trygge i tilfælde af sygdom eller ulykke. Vi kører til mange havne i Danmark. 

Kontakt os i dag og få et tilbud på maritime sundhedsydelser.
 

Event Medical Services kan tilbyde en lang række sundhedsydelser

Vores sundhedsydelser

Event Medical Services kan bistå med en lang række maritime sundhedsydelser.

Vi kan tilbyde:

  • Sundhedsfagligt tilsyn
  • Narkotikatest (blodprøve)
  • Covid-19 test (både kviktest og PCR-test)
  • Test for sexsygdomme
  • Transport til hospital eller privatklinik
Sundhedsfagligt tilsyn

Sundhedsfagligt tilsyn

I nogle situationer kan der være behov for et sundhedsfagligt tilsyn ombord på et fartøj, som har lagt til havn. Event Medical Services kan sende kvalificeret personale ud med vores ambulance og tilse besætning eller gæster ombord. 

Vores autoriserede sundhedsprofesionelle kan lave generelle vurderinger, herunder at optage vitaleparametre f.eks. puls, blodtryk, saturation (iltmætning), respirationsfrekvens og elektrokardiogram (EKG), samt POC-analyse for blodsukker, infektionstal (CRP), blodprocent med flere.

Event Medical Services kan tilbyde Covid-19 test

Covid-19 test

Det kan få store konsekvenser, hvis der udbryder smitte med Covid-19 blandt jeres ansatte eller gæster på skibet. Vi kan tilbyde følgende test for Covid-19: 

  • Antigen-test (kviktest)
  • PCR-test
  • Antistoftest
Event Medical Services kan teste for sexsygdomme

Test for sexsygdomme 

Vi tilbyder diagnosticering, undersøgelse og behandling for seksuelt overførte infektioner såsom:

  • Klamydia
  • Gonorré

Kontakt os i dag og få et tilbud på maritime sundhedsydelser.

Event Medical Services kan tilbyde sygetransport fra havnen

Transport til nærmeste hospital 

Hvis en af jeres ansatte har behov for at blive kørt til et medicinsk behandlingssted (sygehus eller lægeklinik), når I har nået havn, står vi selvfølgelig klar.

Vores sundhedsfaglige team vil sikre, at patienten har en god og tryg oplevelse. Vores personale er uddannet i henhold til gældende bekendtgørelser, og vi sender dem løbende på efteruddannelse.

Læs mere om sygetransport
 

 

Narkotikatest

Narkotikatest

Vi tilbyder blodprøver vedrørende mistanke om indtag af alkohol og stoffer. Blodprøver er mest effektive i at opdage specifik alkoholprocent niveau, og nogle blodprøver viser den nøjagtige grad af beruselse 24 timer efter indtagelse. 

Resultaterne fra laboratorietest af blodprøver kan være mere detaljerede end urinprøver og kan afsløre mere end bare tilstedeværelsen af stoffer.

Få et tilbud på privat ambulancekørsel hos Event Medical Services

Få tilbud på maritime sundhedsydelser

Som leverandør af maritime sundhedsydelser er det vores primære målsætning at sikre, at både vores kunder og patienter oplever tryghed og tilfredshed med den service, vi leverer.

Vi fokuserer på at skræddersy løsninger, der præcist imødekommer jeres ønsker og behov, og vi kombinerer vores ekspertise og erfaring inden for sundhedsfaglige områder for at sikre den højest mulige standard for vores service. Vi er altid lydhøre over for vores kunder og stræber efter at opnå høj tilfredshed.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.