Skip to main content
Ambulancevagter til arrangementer

Vores ambulancer kan lejes til alle typer begivenheder, inklusiv festivaler, sportsbegivenheder og koncerter. Vi kan tilbyde forskellige typer ambulancer, afhængigt af jeres behov og krav.

Hvis du skal afholde et event, kan du leje en ambulance hos Event Medical Services

Lej en ambulance til jeres event

Skal du arrangere en begivenhed, hvor sikkerheden er vigtig? Så er det en god idé at overveje at leje en ambulance. Hos Event Medical Services ApS kan du leje ambulancevagter til enhver begivenhed.

Vores ambulancevagter er udstyret med alt det nødvendige materiel, medicin og medicotekniske udstyr til til håndtering af akutte situationer. Vi har dygtige og erfarne ambulancereddere, som vil sørge for, at din begivenhed forløber så sikkert som muligt. Vi kan også tilbyde ekstra service som for eksempel sygeplejersker eller læger.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe med at sikre, at jeres arrangement forløber uden problemer.

Når du hyrer Event Medical Services som leverandør af ambulancevagter, så er du sikker på, at alle ambulanceredderne er godkendte

Godkendte ambulancereddere

Event Medical kan stille med ambulancevagter til de events, hvor lovgivningen påkræver det, eller hvor arrangøren ønsker et højt og professionelt præhospitalt beredskab.

Vores ambulancer er godkendt efter ambulancebekendtgørelsen og bemandet efter gældende lovgivning med autoriserede ambulancebehandlere eller paramedicinere, som vil sørge for at give patienten en tryg oplevelse. Hvis behovet for en akut ambulancekørsel skulle opstå, så er vores moderne moniteringsudstyr på samme avanceret niveau som en regional ambulance.

Når du lejer en ambulance hos Event Medical Services, får patienten samme behandling som i en regional ambulance

Medicinsk behandling

Event Medical Services er registreret som præhospital aktør under Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsen. Vores sundhedsfaglige personale er autoriserede og har både behandlings- samt medicinsk delegation under virksomhedens korpslæge.

Vi er ikke en frivillig forening, men en professionel virksomhed, som leverer fagspecialister med rette uddannelse og erfaring til at varetage den præhospitale sikkerhed. Vi stiller med samme medicinske beredskab og kompetencer som en godkendt dansk ambulance.

Event Medical Services har avanceret monitoreringsudstyr i alle ambulancer

Avanceret monitoreringsudstyr

Skulle behovet pludseligt opstå under ambulancekørsel, så er vores monitoreringsudstyr på samme avanceret niveau, som hvis du blev hentet af en regional ambulance. Det er vigtigt at patienten kan føle sig tryg i vores ambulance. Det kan vi blandt andet sikre ved at have moderne udstyr og  personale med rette erfaring.

Hvis du vil vide mere om vores patientmonitorering, så står vores sundhedsfaglige personale til rådighed for spørgsmål

Få et tilbud på ambulancevagter til dit event

Planlægning af ambulancevagter

Når du som kunde hyrer Event Medical Services ind som præhospital leverandør af privat ambulancekørsel, er det vigtigt for os at både rekvirent og patient føler sig trygge og er tilfredse med den service, vi leverer.

For at skabe stor tilfredshed omkring vores services, lytter vi altid til jeres ønsker og behov - vi tilføjer sundhedsfaglig rådgivning og erfaring fra branchen, så uanset om der skal bruges en ambulance til et motorløb, musikarrangement eller hjemtransport fra udlandet, så sammensætter vi den rette løsning til jer.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.