Skip to main content
Eventberedskab til musik og festivaler

Event Medical Services tilbyder præhospitalt eventberedskab til koncerter og festivaler i hele Danmark.

Lad Event Medical Services stå for det præhospitale beredskab til musik event

Vi sørger for jeres sikkerhed

Når man er arrangør af en stor koncert eller festival, kan det i nogen tilfælde være nødvendigt at stille med et supplerende præhospitalt beredskab, hvis man vurderer, at det regionale beredskab ikke er tilstrækkeligt. I andre tilfælde kan det være med et ønske om ikke at belaste det regionale beredskab.

Hos Event Medical Services har vi specialiseret os i at levere præhospitalt beredskab, og vi kan stille med et eventberedskab til jeres musikarrangement ud fra jeres ønsker og behov. Ønsker I en standby ambulance, en behandlingsplads eller noget helt tredje?

Event Medical Services kan stille med et ambulanceberedskab, hvis dette er et ønske fra jer

Ambulanceberedskab

Alle vores ambulancer er godkendt efter ambulancebekendtgørelsen, og når I bestiller en ambulance hos os, får I en ambulance på samme avanceret niveau som en regional ambulance, da alle vores ambulancer har moderne moniteringsudstyr.

Vi bemander ambulancerne efter kravene i lovgivningen, og vores personale vil uanset situationen give patienten en tryg oplevelse. Når I hyrer Event Medical Services til jeres musikarrangement, får I derfor altid et ambulanceberedskab med høj faglig kvalitet, hvor sikkerhed og tryghed er i fokus.

Event Medical Services kan stille med en behandlingsplads til større musik events

Behandlingsplads

Event Medical Services kan også stille med en behandlingsplads, der gør det muligt at behandle mange patienter på samme tid. Behandlingspladsen er bl.a. udstyret med:

  • Bårer
  • Hjertestartere
  • Monitor/defibrillator
  • Medicinisk ilt
  • Sug
  • Medicin
Event Medical Services kan tilbyde et præhospitalt eventberedskab med kompetent personale

Kompetent personale

Vores sundhedsfaglige personale består bl.a. af ambulancebehandlere, paramedicinere, sygeplejesker samt læger. De er alle uddannet efter bekendtgørelsen og autoriseret efter gældende lovgivning og har mange års erfaring.

Vores personale er selvfølgelig underlagt Styrelsen for patientsikkerhed.

Få en skræddersyet løsning til dit event hos Event Medical Services

Få en skræddersyet løsning

Når I hyrer Event Medical Services som leverandør af præhospitalt eventberedskab, er det vigtigt for os, at I er tilfredse med den service, som vi leverer.

Vi lytter derfor til jeres ønsker og behov og sammensætter den helt rigtige løsning, så jeres kunder får den helt optimale sikkerhed til jeres arrangement. Intet musikarrangement er for stort eller småt, og alle patienter vil få en professionel og tryg oplevelse hos os.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.