Skip to main content
Sundhedsfagligt beredskab til sport

Event Medical Services tilbyder præhospitalt beredskab til sportsarrangementer i hele Danmark. 

Vi kan stille med et præhospitalt eventberedskab til jeres sport event

Vi hjælper med sikkerheden til jeres sport event

Der er mange regler, der skal overholdes, når man er arrangør af et sportsarrangement. Hos Event Medical Services er vi specialister i at levere sundhedsfagligt beredskab til alle former for sport events, f.eks. motorsport, fodboldkampe og cykelløb.

Vi lytter først og fremmest til jeres ønsker og behov, og kombineret med vores sundhedsfaglige rådgivning og erfaring fra branchen, skræddersyr vi det helt rigtige sundhedsfaglige beredskab til jeres event. Uanset om I blot har behov for en sygeplejerske eller en standby ambulance.

Event Medical Services kan stille med standby ambulancer, hvis dette er et ønske fra jer

Standby ambulancer

Vi kan f.eks. stille med standby ambulancer i de situationer, hvor det er påkrævet efter lovgivningen, eller hvor du som arrangør skal overholde konkrete sikkerhedsmæssige krav, som sportsforbundene stiller.

Vores ambulancer er godkendt efter gældende bekendtgørelser, og de er udstyret med moderne moniteringsudstyr på samme avanceret niveau som en regional ambulance. Vi bemander ambulancerne efter lovgivningen, og vores sundhedsfaglige personale vil altid sørge, at patienten får en tryg og sikker oplevelse hos os, hvis uheldet skulle være ude.

Vi kan hjælpe ved mange sportsarrangementer

Boldsporten

Når der f.eks. skal afholdes internationale fodboldkampe, kan der være særlige krav fra organisationer som UEFA om, hvordan klubberne skal stille med sundhedsfagligt beredskab under både træning og kampafvikling.

Event Medical Serivces kan stille med sundhedsfagligt beredskab, som f.eks. overholder krav og regler for UEFA kampe.

Cykelsporten

Hos Event Medical Services har vi solid erfaring med at skabe sikkerhed til mange forskellige former for cykelløb bl.a. landevejscykling, banecykling, MTB, BMX, cykelcross og trial. Vi står til rådighed for både officielle cykelløb under Danmarks Cykel Union (DCU) samt private arrangementer og virksomhedsevents.

Hvad enten der er tale motionscykelløb i rolige omgivelser eller hæsblæsende konkurrencer om at opnå de bedste tider, kan Event Medical Services assistere. I samarbejde med løbsarrangøren kan vi sammensætte et kundetilpasset præhospitalt beredskab, f.eks. bestående af ambulancer, akutbiler, læger og sygeplejersker.

Motorsporten

Hvad enten man er til to eller fire hjul, så er motorløb en fantastisk sport. Hos Event Medical Services supporterer vi arrangører og klubber under både Dansk Automobil Sports Union (DASU), Danmarks Motor Union (DMU) eller noget helt tredje, så står vi klar med ekspertise og autoriseret personale.

Som arrangør af motorsportsløb og events er der mange sikkerhedsmæssige krav, man skal kunne leve op til. Følger man "Bekendtgørelse om afholdelse af motorløb på bane" er det arrangørens ansvar, at der: "Ved motorløb med offentlig adgang skal der desuden være en læge og en ambulance til stede".

Event Medical Services kan være behjælpelige med autoriserede og erfarne læger og ambulancebehandlere og paramedicinere.

Kampsporten

(Copyright© 2021 fotograf Holger Lindhardtsen)

Event Medical Services kan også bistå med præhospitalt eventberedskab til alle former for kampsport, herunder boksning, Muay Thai, Jiu-jitsu, karate, taekwondo og mange flere.

Når man f.eks. afholder en turnering i Jiu-jitsu, skal man opfylde bestemte krav i Justitsministeriets Bekendtgørelse om visse offentlige kampe inden for kampsport.

Bekendtgørelsen kræver bl.a. at: "§7. Enhver kamp omfattet af § 1 skal overværes af en stævnelæge, der har tilladelse til selvstændigt virke som læge. Stævnelægen skal påse, at kampen afvikles under hensyntagen til kampsportsudøvernes helbred og sikkerhed."

Få en skræddersyet løsning til dit event hos Event Medical Services

Få en skræddersyet løsning

Når I hyrer Event Medical Services som leverandør af præhospitalt eventberedskab til jeres sportsarrangement, er det vigtigt for os, at I er tilfredse med den service, som vi leverer.

Vi lytter derfor til jeres ønsker og behov og sammensætter den helt rigtige løsning med den helt optimale sikkerhed. Ingen sportsarrangementer er for store eller små, og alle patienter vil få en professionel og tryg oplevelse hos os.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.