Skip to main content
Eventberedskab til TV- og filmproduktion

Event Medical Services tilbyder præhospitalt eventberedskab til både små og store TV- og filmproduktioner i hele Danmark.

Event Medical Services kan stå for den præhospitale sikkerhed ved film- og tv-produktioner

Vi sørger for sikkerheden ved TV- og filmproduktioner

Uanset om jeres TV- eller filmoptagelser tager en enkelt dag eller foregår i en længere periode, så står Event Medical Services klar til at hjælpe med et professionelt præhospitalt  beredskab.

Vi kan f.eks. stille med erfarne sygeplejesker, paramedicinere og læger. Vi kan også tilbyde standby ambulancer eller en større skadeklinik ved større produktioner, så jeres ansatte kan modtage mere avanceret behandling direkte på settet.

Kontakt os i dag og hør om alle jeres muligheder. Vi sammensætter løsningen ud fra jeres ønsker og behov sammen med vores erfaring fra branchen. 

Event Medical Services kan stille med et ambulanceberedskab, hvis dette er et ønske fra jer

Få ambulance på settet

Vi kan stille med standby ambulancer på settet, så vi kan foretage avanceret behandling på stedet eller køre patienten videre til behandling på sygehuset.

Vores moderne ambulancer er godkendt efter ambulancebekendtgørelsen og har samme medicinske beredskab og avanceret monitorerings- og målingsudstyr som regionale ambulancer.

Event Medical Services kan stille med en skadeklinik på større filmproduktioner

Skadeklinik på settet

Hvis I skal afvikle en større TV- eller filmproduktion, kan Event Medical Services også stille med en skadeklinik. Skadeklinikken gør det muligt at behandle mange patienter på samme tid og er bl.a. udstyret med:

  • Bårer
  • Hjertestartere
  • Monitor/defibrillator
  • Medicinisk ilt
  • Sug
  • Medicin
Event Medical Services kan tilbyde et præhospitalt eventberedskab

Vi har erfarent personale

Vores sundhedsfaglige personale består bl.a. af erfarne nødbehandlere, ambulancebehandlere, paramedicinere, sygeplejesker samt læger. De er alle uddannet efter bekendtgørelsen og autoriseret efter gældende lovgivning.

Når I hyrer Event Medical Services ind som leverandør af præhospitalt beredskab, vil I altid få høj faglig kvalitet, hvor sikkerhed og tryghed for patienten er i fokus.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud til jeres TV- og filmoptagelser.

Få en skræddersyet løsning til dit event hos Event Medical Services

Få en skræddersyet løsning

Når I hyrer Event Medical Services som leverandør af præhospitalt eventberedskab til jeres tv- eller filmproduktion, er det vigtigt for os, at I er tilfredse med den service, som vi leverer.

Vi lytter derfor til jeres ønsker og behov og sammensætter den helt rigtige løsning, så jeres ansatte får den helt optimale sikkerhed. Ingen TV- eller filmproduktion er for stort eller småt, og alle patienter vil få en professionel og tryg oplevelse hos os.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.