Skip to main content
Mission, vision og værdier

Event Medical Services er sat i verden for at hjælpe andre. Bliv klogere på vores mission, vision og værdier her på siden.

Mission

Siden 2020 har det været Event Medical Services mission at levere præhospitale ydelser samt privat ambulancekørsel og sygetransport af høj faglig kvalitet i både Danmark og Europa.

Patienten er altid i centrum, og vi vil altid uanset opgavens størrelse sikre, at patienten får den bedst mulige behandling af vores højt uddannede personale.

Udover at være en lille professionel ambulancetjeneste vil Event Medical Services også bidrage med præhospitale uddannelser og kurser, så alle kan være med til at redde liv.

Vision

Vi er et lille foretagende, og det vil vi fortsat være i fremtiden. Vi ønsker ikke at være den største, men vi vil være blandt de bedste til det, vi gør.

Hos Event Medical Services ansætter vi derfor kun de dygtigste til vores sundhedsfaglige team. Vi vil altid stræbe efter at gøre kvaliteten af vores services endnu bedre, da patienten altid skal opleve en professionel, tryg og nærværende behandling hos os.

Værdier

På baggrund af vores mision og vision arbejder vi i hverdagen ud fra værdierne:

Høj faglighed
Vi vil være være de bedste indenfor vores felt, og vi arbejder hele tiden på at udvikle vores kompetencer.

Nærvær
Vi skal altid være nærværende og give vores patienter en tryg og sikker oplevelse.

Ordentlighed
Vi har styr på forholdene i virksomheden, og vi overholder altid vores aftaler.

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.