Skip to main content
Serviceydelser

Event Medical Services tilbyder sundhedsfagligt beredskab til events og arrangementer samt privat ambulancekørsel og liggende sygetransport.

Ambulancekørsel

Vi tilbyder privat ambulancekørsel i tilfælde, hvor den offentlige sygesikring ikke dækker, eller hvor det regionale ambulancetjeneste har brug for assistance.

Liggende sygetransport

I visse situationer kan det være nødvendigt at få hjælp med transport fra f.eks. hjemmet til det nærmeste sygehus eller lægeklinik.

Ambulancefly

Event Medical Services samarbejder med førende aktører inden for patienttransport via fly og vi er klar til at assistere, når patienten skal hentes ved ambulanceflyet i lufthavnen.

Event Medical Services kan assistere ved intensiv transport

Interhospital transport

Hos Event Medical Services tager vi interhospital transport seriøst. Vi kan både facilitere transport af kritisk syge, som stabile intuberede patienter med egne læger og sygeplejersker/paramedicinere. 

En vigtig del af vores interhospitale transport koncept, omhandler supportering ved overflytning af intensive patienter. Her støtte vi op om hospitalets egne læger og sygeplejersker, som har ansvaret under overflytningen i vores ambulance. Forud overflytningen koordineres kørselsform, udstyr, ilt-behov etc. samt backup planer for bl.a. nedbrud af ventilator, akut forværring o.l. 

Læs mere om interhospital transport

Event Medical Services kan tilbyde et præhospitalt eventberedskab

Eventberedskab

  Musik og festivaler  //  Sportsarrangementer  //  Kultur- og erhvervsarrangementer

Hvis du skal afholde et event, stort som småt, er Event Medical klar til at hjælpe. Vi kan stille med et præhospitalt beredskab ud fra jeres behov, f.eks. en ambulance eller et team af sygeplejersker, paramedicinere og læger.

Vores uddannede og autoriserede personale vil sørge for at give jeres gæster/deltagere den bedst mulige sikkerhed.

Læs mere om eventberedskab

Event Medical Services kan tilbyde sundhedsfaglige ydelser til erhverv og det offentlige

Erhverv & offentligt

  Forlystelsesparker  //  Sundhedsfaglige vikarer  //  Covid-19 test  //  Maritime services

Event Medical Services ApS er den professionelle samarbejdspartner for erhverv og offentlige virksomheder. Vores serviceydelser tilpasses den enkelte opgave og i samarbejde med jer finder vi den bedste løsning. 

Vores arbejde bygger på tre grundlæggende princippier: tryghed, sikkerhed og ordentlighed. Vi tilbyder sundhedsfaglig rådgivning og sparring omkring præhospitale opgaver. Kontakt os for mere information. 

Læs mere om services til erhverv

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.