Skip to main content
Privat ambulancekørsel

Event Medical Services tilbyder privat ambulancekørsel i Danmark og Europa døgnet rundt samt standby ambulance til alle typer af arrangementer.

Event Medical Services tilbyder privat ambulancekørsel i både DK og EU hele døgnet rundt

Privat ambulancekørsel i Danmark og Europa

Event Medical Services ApS er en lille men professionel ambulancetjeneste i Danmark. Vi samarbejder med private, erhverv og offentlige instanser. Vi kan tilbyde privat ambulancekørsel i de tilfælde, hvor den offentlige sygesikring eller de regionale tilbud ikke dækker. Vi dækker hele Danmark samt ikke-akut ambulancetransport i Europa.

Derudover tilbyder vi også standby ambulancer til events og arrangementer, hvor du som arrangør ønsker høj sikkerhed.

Så uanset om der er behov for ambulancekørsel til behandling på sygehus, en længerevarende sygetransport fra et sted i Europa eller en standby ambulance, står vi klar til at hjælpe.

Vi tilpasser alle kørsler efter patientens behov

Ambulancekørsel tilpasset kundens behov

Patientens sikkerhed er det vigtigste for os. Derfor sikrer vi, at ambulancekørslen opfylder patientens behov og ønsker samt efter de anvisninger, som lægen har givet os.

Alle patienter får derfor en ambulancekørsel af høj faglig kvalitet, hvor vores kompetente personale er med bilen og er klar til at yde behandling, hvis der skulle der opstå et akut problem undervejs.   

Vores personale vil altid sørge for, at patienten får en god og tryg oplevelse.

Patienter vil modtage samme medicinsk behandling som i en regional ambulance

Medicinsk behandling

Event Medical Services er registreret som præhospital aktør under Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsen. Vores sundhedsfaglige personale er autoriserede og har behandlings- og medicinsk delegation via virksomhedens korpslæge.

Vi er ikke en frivillig forening men en professionel virksomhed, som leverer fagspecialister med rette uddannelse og erfaring til at varetage den præhospitale sikkerhed. Vi stiller med samme medicinske beredskab og kompetencer som en godkendt dansk ambulance.

Event Medical Services har avanceret monitoreringsudstyr i alle ambulancer

Avanceret monitoreringsudstyr

Skulle behovet for monitorering pludseligt opstå under ambulancekørsel, er vores udstyr på samme avanceret niveau, som en dansk standardiceret ambulance. Det er vigtigt at patienten kan føle sig tryg i vores ambulance. Det kan vi blandt andet sikre ved at have moderne udstyr og  personale med de rette kompetencer og erfaringsgrundlag.

Vi har udover ambulancens standardudstyr også mulighed for ekstra målinger som infektionstal (CRP), blodprocent (hæmoglobin; hb), ketoner, Coronavirus (SARS-CoV-2-IgG) mv.

Hvis du vil vide mere om vores monitoreringsmuligheder, så står vores sundhedsfaglige personale til rådighed ved spørgsmål.

Få et tilbud på privat ambulancekørsel hos Event Medical Services

Planlægning af ambulanceopgaver

Når du som kunde vælger Event Medical Services som præhospital leverandør af privat ambulancekørsel, er det vigtigt for os, at både rekvirent og patient føler sig trygge og er tilfredse med den service, vi leverer.

For at skabe stor tilfredshed omkring vores services, lytter vi altid til jeres ønsker og behov - vi tilføjer sundhedsfaglig rådgivning og erfaring fra branchen. Hvilket betyder, at uanset om der skal bruges en ambulance til motorløb, musikarrangement eller hjemtransport fra udlandet, så sammensætter vi den rette løsning til jer.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.