Skip to main content
Interhospital transport

Hos Event Medical Services er vi eksperter i interhospital transport både med og uden hospitalspersonale i Danmark og Europa.

Event Medical Services tilbyder interhospital transport i Danmark og hele Europa

Interhospital transport i Danmark og hele Europa

Hos Event Medical Services har vi specialiseret os i interhospital transport med eller uden hospitalspersonale i Danmark og Europa. 

Vi kan facilitere interhospital transport af intensiv stabile patienter, både intuberede og extuberede med egne læger og sygeplejersker/paramedicinere.

Event Medical Services er jeres professionelle samarbejdspartner indenfor intensiv/interhospital transport. Vi råder over nødvendigt materiel/medicoteknisk udstyr, og vi tilbyder selvfølgelig sundhedsfaglig sparring omkring jeres opgave.

Vi kan være den eksterne ressource ved overflytninger

Den eksterne ressource

En vigtig del af vores services med interhospitale transporter omhandler supportering for det sundhedsfaglige personale, som skal medfølge under overflytningen.

Hos Event Medical Services ser vi det som en af vores kerneopgaver at være den eksterne ressource, som med rette uddannelse og erfaring kan støtte jer med opgaveløsningen.

Vi kan være behjælpelige med moderne moniteringsudstyr, koordinering med udenlandske hospitaler etc. Ved komplicerede overflytninger stiller vi gerne vores specialister til rådighed for sparing omkring den interhospitale transport.

Event Medical Services er leverandører af interhospital transport til flere store hospitaler, herunder Rigshospitalet

Leverandør til Rigshospitalet

Event Medical Services er godkendt som leverandør til blandt andet Rigshospitalet, og vi servicerer forskellige intensive- og anæstesiologiske afdelinger. På billedet ses en intrahospital transport mellem Danmark og Norge.
 

Safe Transfer and Retrieval (STaR)

Vi er STaR compliante og kan facilitere den nødvendige ekspertise og medicoteknisk udstyr til at efterkomme guidelines. Det er Dansk selskab for Akutmedicin (DASEM) og Dansk selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin (DASAIM), som indførte transportkurset Safe Transfer and Retrieval tilpasset danske forhold. Kurset er oprindeligt udviklet i England af Advanced Life Support Group.

Event Medical Services har avanceret monitoreringsudstyr i alle ambulancer

Avanceret monitoreringsudstyr

Vores primære monitoreringsudstyr er af mærket LifePak model 15, som er en kombineret monitor og defibrillator med overvågning af hjerterytme, noninvasivt blodtryk og pulsoxymetri samt mulighed for optagelse af 12-afledningselektrokardiogram. Vore monitoreringsudstyr er udvidet med interne moduler for kapnografi, invasiv trykmonitorering (A-kanyle) og pacemodul.

Vi har, udover ambulancens standardudstyr, også tilføjet yderligere målingsudstyr såsom POC-måling af infektionstal (CRP), blodprocent (hæmoglobin; hb) ketoner, Coronavirus (SARS-CoV-2-IgG) mv.

Hvis du vil vide mere om vores monitoreringsudstyr, så står vores sundhedsfaglige personale til rådighed for spørgsmål.

Få et tilbud på interhospital transport

Planlægning af interhospitale transport opgaver

Når du som kunde hyrer Event Medical Services ind som facilitator af interhospital transport, er det vigtigt for os at både rekvirent og patient føler sig trygge og er tilfredse med den service, vi leverer.

For at skabe stor tilfredshed omkring vores services, lytter vi altid til jeres ønsker og behov - vi tilføjer sundhedsfaglig rådgivning og erfaring fra branchen og sammensætter den rette løsning til jer.

Kontakt os i dag

International

(+45) 70 405 110

If you have questions about our services, we are ready to answer your call. You can book transportation 24 hours a day.

Kundeservice

70 405 111

Ring til vores kundeservice på hverdage mellem kl. 08.00-17.00 eller lørdage fra kl. 09.00-15.00, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et tilbud.

Vagtcentral

70 405 112

Kontakt vores vagthavende døgnet rundt, hvis du har brug for sygetransport, ambulance eller andre akutte services.